?>
 

Lijdsman TuinenWinfried Lijdsman (1962) heeft ruime ervaring met ontwerpen, plantschema’s en de aanleg van tuinen. Hij heeft zeer uiteenlopende projecten op zijn naam staan, van boerderijtuinen tot compacte stadstuinen. Hij ontwerpt niet alleen geheel nieuwe tuinen, maar adviseert ook over de renovatie van bestaande tuinen. Tevens worden beplantingsadviezen gegeven.

Winfried: “Aandacht voor de wensen van de opdrachtgever gedurende het gehele opdrachtproces staat bij mij voorop, door goed te kijken en goed te luisteren. Ik ga bij het ontwerp verder uit van de eigenheid van de plek, de architectuur van de woning en uw manier van wonen en leven. Zo ontstaat een uniek ontwerp op maat, doordacht en evenwichtig en met een uitgekiende materiaalkeuze.”

“Inspiratiebron bij mijn werk als ontwerper is de bouwstijl ‘Bossche School’. Dat komt in veel van mijn tuinontwerpen tot uitdrukking: natuurlijke en stoere materialen, vergrijsde kleuren en een heldere lijnvoering. Ook speel ik graag met licht en donker en met verschillende maatverhoudingen, waardoor de ruimte als prettig wordt ervaren. De plantkeuze is zodanig dat het uitgangspunten van het ontwerp versterkt wordt.”

LIJDSMANTUINEN: om stil van te genieten!  http://www.lijdsmantuinen.nl


Lijdsman Tuinen